Nieuwsbrief

Win uw aankoopbedrag terug!
Gratis bloemetje

Vanaf vandaag sturen wij een bloemetje mee wanneer u iets van onze nieuwe zomercollectie bestelt. Extra leuk, want een groot deel van onze collectie is 25% afgeprijsd ! Bij uw aankoop in de winkel of via onze webshop, krijgt u alles wat u nodig heeft om een mooie zonnebloem te kweken, en wie weet…. misschien wint u uw aankoopbedrag terug!

Vandaag: gratis verzending

Vandaag is de laatste dag dat wij de verzendkosten binnen Nederland en België betalen wanneer u voor minimaal 25 euro bestelt! Profiteer dus snel en surf naar www.jooltje.nl voor mooie zomerkleding.

Uitverkoop

We hebben een aantal merken tijdelijk met 25% korting in onze webshop gezet. En op onze zomerkleding uit de vorige collecties krijgt u 50% korting. Koop dus nu snel wat extra zomerkleding nu het eindelijk ook weer is om het de kinderen te laten dragen! En u krijgt een gratis bloemetje! Kom dus snel gezellig winkelen in Uitgeest of op www.jooltje.nl.

Het team van Jooltje wenst u veel winkelplezier bij www.jooltje.nl
VOLG ONS OP  TWITTER  FACEBOOK
Delen/Bookmark
Dit bericht is geplaatst in cadeau, Kortingen met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>