Nieuwsbrief over de sale

De lente-sale is begonnen!
Sale

Afgelopen weekend hadden we een pre-sale voor onze vaste klanten, en nu hebben we voor iedereen onze gehele nieuwe zomercollectie met 20% afgeprijsd (m.u.v. Vingino). Koop dus nu lieve babykleertjes, kraamcadeaus, sandaaltjes of kinderkleding van tientallen bekende merken voor uw kind of tiener bij www.jooltje.nl.

20% korting

Vroeger dan anders hebben we besloten om voor alle bezoekes aan onze winkel en webshop alle kleding uit onze nieuwe zomercollectie al met 20% af te prijzen. Het zijn voor iedereen zware economische tijden en op deze manier willen we ons steentje bijdragen aan het voor iedereen mogelijk maken van het kopen van merkkleding.
Het voordeel van het kopen van kleding uit onze collectie is dat de kwaliteit goed is en u (en uw kind) er dus langer plezier van hebben. Nu bekende merken zoals Oilily, Retour, IKKS, McGregor, Gaastra en Claesen’s afgeprijsd.

Gratis ijsje

Tot en met zaterdag krijgt u bij aankoop van iets moois uit onze nieuwe collectie in onze “stenen” winkel niet alleen 20% korting, maar ook een bon voor een gratis ijsje. Dit ijsje kunt u halen bij ijssalon “de Florijn” een paar honderd meter verderop. Natuurlijk geldt dit niet alleen voor onze vaste klanten uit Uitgeest en directe omgeving, maar voor iedereen die het leuk vindt om tijdens de vakantie met de kinderen een dagje naar Noord-Holland gaat en gezellig bij ons komt winkelen. Graag tot ziens in onze webshop of in onze winkel in Uitgeest!

Het team van Jooltje wenst u veel winkelplezier bij www.jooltje.nl
VOLG ONS OP  TWITTER  FACEBOOK
Delen/Bookmark
Dit bericht is geplaatst in Aanbiedingen, Kortingen, Wat u weten moet! met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>