Bob Marley bij Jooltje

dyno_bob_marley_jumpsuit_detail.600xWanneer je fan bent van Bob Marley is het toch helemaal leuk om niet alleen de reggaemuziek van deze Jamaicaanse zanger te laten horen aan je kinderen, maar -wanneer ze dat leuk vinden- ook kleding met een prachtige print van Bob Marley te kopen.

En dat kan nu bij Jooltje: we hebben verschillende leuke shirts en zelfs een jumpsuit online te koop van het duurzame kinderkleding merk Dyno waarop Bob Marley te zien is. Klik op het item van je voorkeur om meer details te zien of om het direct te bestellen.

dyno_bob_marley_baseball_tee_detail.306x360

Baseball shirt met lange mouwen

dyno_bob_marley_tshirt.600x

Vintage t-shirt met Bob Marley print

dyno_bob_marley_jumpsuit_dd.600x

Comfortabele bodysuit van 100% organisch katoen.

Delen/Bookmark
Dit bericht is geplaatst in Assortiment, duurzaam, Jooltje met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>