The Dutch Design Bakery

The Dutch Design Bakery is een Nederlands merk met kinderkleding en babykleertjes die gemaakt zijn van 100% organisch katoen en daarom prima past bij het nieuwe Jooltje.nl wat zich gaat richten op duurzame kinderkleding.

ddb-banner

De collecties van The Dutch Design Bakery worden ontworpen door Marie Mulder die een geheel eigen stijl heeft waardoor de collecties voor “Babies en Babes” origineel zijn met oog voor veel detail. Alles van goede kwaliteit, maar wel voor aangename prijzen.

The Dutch Design Bakery is eenvoudig online te bestellen bij Jooltje.

 

Delen/Bookmark
Dit bericht is geplaatst in Assortiment, duurzaam, Jooltje - Merken met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>