Dierendag bij Jooltje.nl

Vandaag is het dierendag. Honden krijgen een extra bot, katten een mooie strik, schildpadden een blaadje sla, paarden en konijnen een wortel en andere (huis)dieren krijgen ook wat lekkers of in ieder geval extra aandacht en liefde.

banner-rplg-jooltje

Natuurlijk willen wij ook stilstaan bij dierendag en we hebben daarom een kleine selectie gemaakt uit onze kinderkleding. Hier foto’s van (details van) baby- en kinderkleertjes die zowel duurzaam zijn als hip en waarop minstens één dier staat. Wanneer je op het item klikt, ga je meteen naar onze webshop:

rplg_tshirt_akrobat_gazon

Mooi shirt met vrolijke diertjes, in diverse kleuren

rplg_tshirt_carnaval

Goede kwaliteit shirt met een heleboel herkenbare dieren in frisse kleuren.rplg_pyjama_carnaval_soleil_detail

detail van een pyjama van Rose pour les Garcons

tddb_lovebirdtee

Vogeltjes op dit shirt van Dutch Design Bakery

rplg_pyjama_yeux_blue_full-jooltje

pyjama van Rose pour les Garcons

RPLG_Tshirt_Sucre_detail

longsleeve met een vrolijk tafereel

 

Delen/Bookmark
Dit bericht is geplaatst in Assortiment, Jooltje met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>