Dyno kinderkleding bij Jooltje

Het merk Dyno heeft als slogan “Born to Rock” en dat is te zien in de collectie baby kleertjes en kinderkleding die ze maken. Stoere prints van iconen als Elvis Presley, Bob Marley, Johnny Cash, Jimi Hendrix en Curt Cobain zullen uw baby of kleuter een eigenwijze eigen stijl geven. De duurzame materialen zijn van goede kwaliteit en voelen zacht aan, maar de prints maken dit merk tot een onderscheidend merk binnen de collecties van Jooltje.

dyno-banner

Dyno heeft het GOTS keurmerk: GOTS (The Global Textile Standard) is een keurmerk wat garandeerd dat Dyno organisch textiel gebruikt en dat de fabricage aan de strenge eisen van deze wereldwijde textielorganisatie voldoet. Ook ecologische en sociale criteria tellen mee voor de certificatie. Wanneer u het merk Dyno bij Jooltje online bestelt, kunt u er zeker van zijn dat u verantwoorde kinderkleding koopt.

Dyno werkt met verantwoorde materialen en dit populaire merk past binnen de nieuwe richting die Jooltje opgaat: duurzaam, zowel qua productie als qua materialen en grondstoffen. “Groene”, duurzame kinderkleding kunt u eenvoudig online bestellen en veilig kopen bij www.jooltje.nl.

 

Delen/Bookmark
Dit bericht is geplaatst in Assortiment, duurzaam, Jooltje - Merken met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>