Dyno rompertjes

dyno_1303cash.grijsEen van de merken van Jooltje is Dyno. Een duurzaam kinderkledingmerk, voorzien van het GOTS keurmerk, wat als motto “Born to Rock” heeft. En wanneer je dit motto hebt, moet je natuurlijk ook stoere babykleertjes ontwerpen!

dyno_1204eco.witZo is er een rompertje, wit, met korte mouwen, met een print die “Peace Love Eco” heet, en er is een romper met lange mouwen, heerlijk voor de koudere dagen, met een print van Johnny Cash.

Stoere eco-kleding voor de allerkleinsten!

Delen/Bookmark
Dit bericht is geplaatst in Assortiment, duurzaam met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>