Minga Berlin: vrolijke sokken van organisch katoen

minga-jooltje-2De sokken van Minga Berlin zijn gemaakt van organische, Egyptische katoen. Deze katoen heeft lange vezels, waardoor de sokken sterk en zacht zijn, en dit ook blijven na veelvuldig wassen.

minga-soks-jooltjeDe sokjes van Minga Berlin zijn in diverse kleuren en patronen online te bestellen bij Jooltje. Minga Berlin maakt unisex sokken en Jooltje verkoopt de maten 30-34 en 35-38.

minga-jooltjeDeze sokken zijn zeer comfortabel vanwege de speciale weeftechniek (hand-linking) waarmee de tenen aan de rest van de sokken zijn vastgemaakt. Hierdoor is er geen naad voelbaar wat voor je kind heerlijk aanvoelt.

minga-jooltje-sokkenNatuurlijk zijn alle sokken van Minga Berlin voorzien van het GOTS keurmerk wat garant staat voor duurzaamheid, zowel in de gebruikte materialen als in het productieproces.

Delen/Bookmark
Dit bericht is geplaatst in Assortiment, duurzaam, Jooltje - Merken met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>