Pyjama’s van Rose pour les Garçons

RPLG_pyjama_grand-_yeux_mineral_det-jooltjeDe pyjama’s van Rose pour les Garçons zijn superlief, kwalitatief erg goed, lekker zacht en warm èn voorzien van het GOTS keurmerk, wat staat voor duurzaamheid, zowel wat betreft de gebruikte materialen als het productie- en distributieproces.

Pyjama’s van Rose pour les Garçons zijn in diverse kleuren en met verschillende, originele designs, online te koop bij Jooltje.nlrplg_pyjama_tropical_feu_full

rplg_pyjama_yeux_blue_full-jooltje

Delen/Bookmark
Dit bericht is geplaatst in Assortiment, duurzaam met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>