SuperNatural Kids kleding bij Jooltje

De baby- en kinderkleding van SuperNatural Kids is nu ook online te bestellen bij Jooltje.nl. Het merk SuperNatural Kids biedt duurzame kinderkleding en babykleertjes die gemaakt zijn organische materialen. SuperNatural gebruikt hiervoor, naast 100% organisch katoen, ook Modal, een kunstmatige vezel die uit natuurlijke grondstoffen gemaakt is. Door die combinatie is de stof niet alleen comfortabel, maar blijven vorm en kleur langer behouden. Zo kunt u deze kleertjes keer op keer wassen en gebruiken en ook eventueel doorgeven aan jongere broertjes/zusjes of kinderen in uw omgeving. Want ook dat is duurzaam!

super-banner

Delen/Bookmark
Dit bericht is geplaatst in Assortiment, duurzaam met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>