Kortingscodes

Bij Jooltje hebben we regelmatig acties die via een code gaan. Bij uw bestelling op www.jooltje.nl kunt u dan in het veld “kortingscode” de voor u geschikte code invoeren.

Jooltje kortingscode

Dit kan een persoonlijke code zijn, bijvoorbeeld omdat u een cadeaubon heeft gekregen, maar het kan ook een code zijn waarmee u geld doneert aan een Goed Doel of waarmee u korting krijgt op uw bestelling.

Hieronder staan onze algemene codes voor u op een rijtje:

Goede Doelen: wanneer u een van onderstaande code invoert, doneren wij 10% van het bedrag dat u besteed aan niet-afgeprijsde artikelen aan het Goede Doel wat u gekozen heeft.

cliniclownscliniclowns2011

villa pardoespardoes2011

kikakika2011

kinderfondskinderfonds2011

warchildwarchild2011

 

Sponsoring:

We helpen het Leonardo-onderwijs betaalbaar te maken door VLOGO te steunen (zie het artikel op hun site)

Algemene codes:

In onze nieuwsbrieven (schrijf u hier in: www.jooltje.nl/nieuwsbrief.html), op Facebook (“like” hier onze pagina: www.facebook.com/JooltjeKindermode) en op Twitter (volg ons hier: www.twitter.com/jooltjekidsmode) vind u steeds onze meest recente kortingscodes.

Op algemene kortingssites zult u ons niet tegenkomen, benut dus een van bovenstaande mogelijkheden en volg onze blog www.jooltjekindermode.nl om steeds op de hoogte te zijn van kortingen en aanbiedingen!! Click hier om artikelen over kortingen en kortingscodes terug te lezen.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@jooltje.nl, we helpen u graag.

 

Delen/Bookmark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>