Partners

Op deze pagina vindt u een overzicht van de partners waarmee Jooltje samenwerkt. De acties die we met deze partners doen, vindt u op de homepage of op onze Social Media:

Facebook: www.facebook.com/JooltjeKindermode Twitter: www.twitter.com/JooltjeKidsMode.


TM logoTrotseMoeders.nl is een online magazine voor moeders en zwangere vrouwen waar elke dag iets nieuws te beleven valt. Alle onderwerpen op TrotseMoeders.nl gaan over kinderen, moeders of het hele gezin; kortom over alles wat een (bijna) moeder van deze tijd bezig houdt. Naast informatie zijn er ook regelmatig aanbiedingen en winacties. TrotseMoeders.nl heeft ook een eigen webshop.

logo samenkramenSamenkramen.nl is een gratis website voor zwangeren en kraamgezinnen. Er is informatie te vinden en je kunt je inschrijven voor de handige kraamvisite-planagenda, waarmee je kraamtijd een stuk overzichtelijker wordt. Ook kunnen vragen gesteld worden aan diëtist, kraamadviseur en lactatiekundige.

social media JooltjeEenTweeVierAcht is een blog over allerlei Social Media zaken. Het bedrijf achter deze blog (DenK Social Media) verzorgt ook workshops.
Jooltje logo Arch's fashion

Arch’s Fashion is de website van een winkel met galakleding en accessoires. Op Galakleding.info vindt u hierover meer informatie.

Jooltje Logo Een Streepje VoorEen Streepje Voor is een bedrijf wat CV’s van sollicitanten checkt op waarheid in opdracht van bedrijven. Ook de identiteitsbewijzen worden geverifieerd. Desgewenst kunnen ook particulieren hun Curriculum Vitae laten checken en een certificaat verkrijgen. Voor meer informatie, stuur een mail naar info@eenstreepjevoor.nl

Jooltje Logo SoftwearSoftwear levert simpele systemen voor de modebranche, waarbij men makkelijk een webshop kan beginnen met de verschillende modules die Softwear aanbiedt.

Jooltje logo Firsfocus

FirstFocus is een bedrijf die klanten helpt de vindbaarheid van websites op Google te vergroten. Producten kunnen zo sneller gevonden worden, wat de verkoop verhoogt. FirstFocus heeft de website van www.jooltje.nl gebouwd en levert technische en strategische ondersteuning.

Jooltje Logo SettembriniOntwikkelingen op internet gaan heel snel, wat ervoor zorgt dat er steeds meer webshops ontstaan en steeds meer mensen hun winkels en bedrijven promoten op bijvoorbeeld Facebook, Twitter en LinkedIn. Settembrini ondersteunt klanten hierin en helpt ze bij het opstarten en onderhouden van hun Social Media. Voor meer informatie of deelname aan een van de workshops mail naar info@settembrini.nl.

Jooltje Logo Trendkidz

Trendkidz is een hippe kinderkleding webshop, waar je trendy en eigenwijze kleren kunt bestellen.

 

dreedl, startpaginaDreedle is een startpagina waar verschillende onderwerpen aan bod komen,waaronder Kinder Snowboots, Kinder Moonboots en Kinderschoenen.

kinderkledingmode Kinderkledingmode.com is een startpagina met leuke extraatjes gericht op kinderen. Het helpt je bij het vinden van de juiste spulletjes.

 

Hippedreumes.nl is een blog gekoppeld aan een startpagina. Deze wordt geleid door een moeder die andere mama’s tips wil geven over aanbiedingen of leuke site’s.

Boefjesfabriek banner Jooltje

Boefjesfabriek heeft heel leuke spulletjes en hebbedingetjes voor kinderen. Je kunt je er naar hartenlust uitleven en genieten van de mooie producten.

kidzbiz.nlKidzbiz.nl heeft een ruime keuze in babykamers, wiegjes, speelgoed en exclusieve babykleding. Ook alles voor je babyuitzet.

Delen/Bookmark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>